Telefon: +40 (248) 223 237 24/24 Dispecerat / Interventii
Programul de citire a contoarelor de apa clasice (cu citire optica / vizuala)


    Cantitatea de apă furnizată se stabileşte pe baza înregistrărilor contorului astfel:
      - Prin citire de către personalul Operatorului;
      - Prin autocitire în intervalul 20 – 30 ale lunii, cu transmitere pe site-ul societatii www.apacanal2000.ro, pe adresa de email contact@apa-canal2000.ro şi prin cerere în formă scrisă depusă la sediul SC APĂ CANAL 2000 SA , după cum urmează:
            * Ghişeul Unic – Piteşti, str. I. C. Brătianu nr.24A, judeţul Argeş;
            * Secţia Operare Topoloveni - Topoloveni , str. Maximilian Popovici nr.30, judeţul Argeş;
            * Secţia Operare Costeşti – Costeşti, str. Victoriei bl. D7, parter, judeţul Argeş.
            * Prin utilizarea aplicatiei WhatsApp, la nr. de telefon: 0755.147368 . Transmiterea indexului autocitit prin aceasta modalitate se poate face in intervalul 20 – 30 ale lunii in curs şi se impune atasarea unei fotografii a indexului de pe apometru si transmiterea urmatoarelor informatii: codul de client, adresa punctului de consum si indexul apometrului.

    În vederea stabilirii cantităţii de apă facturată, SC APĂ CANAL 2000 SA Piteşti efectuează citirea contoarelor de apă lunar, pentru toate categoriile de utilizatori : Asociaţii de proprietari, Agenţi economici, Instituţii publice, Casnic si Casnic în condominiu.

    În cazul în care , într-o lună nu există posibilitatea de acces si clientul nu a transmis indexul prin autocitire, se va factura media consumului pe ultimele 12 luni anterioare, urmând ca acest consum estimat să fie regularizat la citirea contorului.

    SC APĂ CANAL 2000 SA aduce la cunoştinţa tuturor clienţilor ca în situaţia în care contorul se află montat în interiorul proprietăţii, clientul are obligaţia legală de a permite accesul reprezentanţilor Operatorului pentru citire.

    Prin citirea lunară a contorului, utilizatorul are control asupra consumurilor lunare şi astfel se poate evita plata eventualelor pierderi pe instalaţia interioară.

    Pentru contoarele cu transmise a datelor la distanta, programarea pentru Asociatiile de proprietari pe anul 2019 este urmatoarea :

      Asociatii de proprietari - 2019 Descarca


    Pentru contoarele cu citire optica (vizuala), citirea se va face în intervalul 8.00 – 16.00, iar pentru luna iunie 2019 S.C. APA CANAL 2000 S.A. va aplica următorul Program de citire:

PITESTI

      CARTIER BANAT - EXERCITIULUI Descarca
      CARTIER CRAIOVEI - RAZBOIENI Descarca
      CARTIER GAVANA Descarca
      CARTIER POPA SAPCA Descarca
      CARTIER TRIVALE Descarca
      ZONA CENTRALA Descarca
      ZONA NORD Descarca
      ZONA PRUNDU - TUDOR VLADIMIRESCU Descarca
      ZONA PITESTI - ALBOTA Descarca
      ZONA PITESTI - MARACINENI Descarca

BASCOV

Descarca

MOSOAIA

Descarca

TOPOLOVENI

Descarca

COSTESTI - BUZOIESTI

Descarca

LOCALITATI LIMITROFE

Descarca