Telefon: +40 (248) 223 237 24/24 Dispecerat / Interventii

Prezentare

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti, Stefanesti si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, Cateasca, Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla, Merisani si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

In ultimii ani, preocuparea pentru calitate a evoluat remarcabil acordandu-se o atentie deosebita mentinerii si ridicarii serviciilor de alimentare cu apa la cele mai inalte standarde, in scopul cresterii satisfactiei clientului (consumatorului).

Societatea Apa Canal 2000 detine licenta de operare clasa I pentru serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare, aprobata prin Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice nr. 75/25.02.2015.

Printr-o serie de eforturi sustinute ale echipei manageriale, societatea Apa Canal 2000 a devenit prima companie de apa din tara care a implementat un sistem de management integrat calitate - mediu - sanatate si securitate ocupationala, reusind sa raspunda astfel tuturor cerintelor standardelor internationale din domeniul sistemelor de management.


Prezentarea societatii S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti Descarca


Misiunea societatii

Misiunea societatii este satisfacerea cerintelor clientilor sai in ceea ce priveste asigurarea din punct de vedere cantitativ si calitativ a serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare, in conditiile unei reale preocupari pentru protejarea mediului inconjurator si pentru prevenirea ranirilor si imbolnavirilor profesionale.

S.C. Apa Canal 2000 S.A. este in plin proces de regandire a strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung tinand cont de procesul de regionalizare, de necesitatea conformarii cu directivele Uniunii Europene privind apa potabila si apa uzata, precum si de necesitatea dar si oportunitatea implementarii unor proiecte de investitii importante.