Telefon: +40 (248) 223 237 24/24 Dispecerat / Interventii

Comunicate de presa

COMUNICAT DE PRESA

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti aniverseaza Ziua Mondiala a Apei – 22

   Ziua Mondiala a Apei, sarbatorita anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atentiei diferite aspecte legate de apa, de preocuparile si provocarile în gestionarea resurselor de apa.

   În fiecare an, Ziua Mondiala a Apei are o tema distincta. Anul acesta, la cea de-a 26-a aniversare, tema este „Natura si apa“ si se refera la explorarea modului în care putem folosi natura pentru a depasi problemele legate de apa ale secolului XXI.

   Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti continua activitatile dedicate Zilei Mondiale a Apei si în acest an, organizând doua actiuni în cadrul Programului Educational Piky, si anume:
      - concursul de desene „Protejam natura, avem grija de apa!“, participanti fiind elevi din clasele I-XII de la unitati de învatamânt din judetul Arges. Premierea elevilor câstigatori va avea loc în data de 22 martie 2018, la Muzeul Judetean Arges.
       - Zilele Portilor Deschise - în perioada 21 - 23 martie 2018 grupuri de elevi si cadre didactice vor vizita Uzina de Apa Budeasa si statiile de epurare din Pitesti, Costesti si Topoloveni.

Director General

Mihail Marinescu

Publicat la data: 21.03.2018