Telefon: +40 (248) 223 237 24/24 Dispecerat / Interventii

Comunicate de presa

COMUNICAT DE PRESA

Vizitarea expozitiei de desene „Protejam natura, avem grija de apa!“

   Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti aduce la cunostinta publicului ca expozitia de desene „Protejam natura, avem grija de apa!“, deschisa la Muzeul Judetean Arges, poate fi vizitata pâna la data de 5 aprilie 2018, între orele 9 - 16.

   Expozitia a fost deschisa în data 22 martie 2018, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, si se gaseste la Muzeul Judetean Arges, intrarea de la Planetariu (din b-dul Eroilor), etaj 1.

   Expozitia cuprinde lucrarile elevilor premiati în cadrul concursului de desene „Protejam natura, avem grija de apa!“, organizat de societatea Apa Canal 2000 SA, precum si alte lucrari reprezentative ale participantilor la acest concurs.

   La concurs au participat 327 de elevi de la 40 unitati de învatamânt din judetul Arges. Au fost premiati 53 de elevi, acordându-se Marele Premiu, câte un premiu I, II, III si mentiune pe cicluri de învatamânt (primar, gimnazial si liceal) si 40 de premii speciale.

   Marele premiu a fost acordat elevei Ionescu Theodora, de la Colegiul National „Alexandru Odobescu“ din Pitesti (clasa a X-a H), iar premiile I au fost obtinute de urmatorii elevi: Mihai Mihnea Petru (Scoala Gimnaziala Nr. 1 Leresti, clasa a IV-a), Raban Motounu Ioana (Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu“ Pitesti, clasa a VII-a) si Burtan Antonia ( Colegiul National „I.C. Bratianu“ Pitesti, clasa a X-a).

   Lista completa cu elevii câstigatori ai concursului de desene poate fi vizualizata pe site-ul societatii www.apacanal2000.ro, sectiunea „Media – Piky“.

   Îi felicitam înca o data pe elevii câstigatori, cât si pe ceilalti elevi care au participat la concursul de desene!

Director General

Mihail Marinescu

Publicat la data: 27.03.2018