Telefon: +40 (248) 223 237 24/24 Dispecerat / Interventii

Comunicate de presa

COMUNICAT DE PRESA

Racordarea la retelele de apa si de canalizare executate cu fonduri europene a imobilelor din orasul Topoloveni si comunele Albota, Mosoaia si Merisani

   Societatea Apa Canal 2000 S.A. Pitesti anunta finalizarea lucrarilor executate în orasul Topoloveni (strazile Inuri si Crintesti) si în comunele Albota, Mosoaia si Merisani prin Proiectul „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges“ si invita cetatenii din aceste localitati sa faca demersurile pentru conectarea imobilelor la retelele noi de apa si de canalizare.

   Beneficiarii trebuie sa se prezinte la Ghiseul Unic al societatii din Pitesti, b-dul I.C. Bratianu nr. 24 A, în vederea completarii si depunerii formularului „Comanda executie bransament la reteaua de apa/ racord la reteaua de canalizare“, formular care se poate descarca si de pe pagina de internet a societatii www.apacanal2000.ro, sectiunea „Clienti“, subsectiunea „Formulare“, formularul nr. 2.

   Beneficiarii din orasul Topoloveni vor depune comenzile doar la punctul de lucru al societatii din orasul Topoloveni, str. Maximilian Popovici, nr. 30 (cladire Dispecer Castel Apa).

   La depunerea comenzii, trebuie anexate urmatoarele documente în copie:
      - act(e) de identitate proprietar(i) sau reprezentant firma
      - act de proprietate/ închiriere/ mostenire si acord proprietar în cazul închirierii (scris - daca proprietarul este persoana juridica sau notarial - între persoane fizice)
      - adeverinta de la Primarie cu numar stradal, daca acesta nu reiese din actul de identitate sau de proprietate
      - certificat de înregistrare la Oficiul Registrului Comertului si certificat de înregistrare fiscala (pentru persoane juridice)
      - act constitutiv în cazul persoanelor juridice si mentionarea codului IBAN
      - dovada achitarii taxei de conectare, în valoare de 80 lei pentru apa si 80 lei pentru canalizare (preturile nu includ TVA).

   Plata taxei de conectare se efectueaza la casieria societatii, în baza biletului emis de functionarul care înregistreaza cererea.

   Societatea Apa Canal 2000 S.A. Pitesti reaminteste ca executa lucrari de bransare/racordare numai la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar sa efectueze lucrarea, pe domeniul privat, numai cu firme specializate în lucrari de apa si canalizare, autorizate conform actelor normative în vigoare.

Conducerea societatii Apa Canal 2000 SA Pitesti

Publicat la data: 20.06.2018